HTML

Sütes_főzes

Szeretek főzni, s nagyon sok új receptet kipróbálok. Néhányat, ami számomra nagyon jó, mások számára szeretném elérhetővé tenni.

Friss topikok

  • Géza Géza: Imádom (2008.09.19. 15:57) Rántott párizsi
  • politikus(s): ez nagyon finoman hangzik, bar az a bors mennyiseg kicsit soknak tunik de ki fogom probalni, koszi... (2007.05.04. 23:31) Sajtban sült tojás

Linkblog

2007.10.28. 16:19 szoo

Ördögborda

Hozzávalók
4 személyre:
  • 1 csokor újhagyma
  • 4 szelet (kb. 50 dkg) sertéskaraj
  • 1 evőkanál mustár
  • fél dl ketchup
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál ételízesítő
  • 1 citrom leve
  • 5 dkg vaj

  • Előkészítés:
    Az újhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A hússzeleteket vékonyra kiverjük.
    Elkészítés: 1. Az újhagymát összekeverjük a mustárral, a ketchuppel, a cukorral, az ételízesítővel és a citrom levével. 2. A húst bekenjük ezzel a hagymás páclével, és egy tálba fektetjük. A maradék pácot ráöntjük, lefedjük, és egy éjszakán át érleljük a hűtőben. 3. Másnap a vajat felforrósítjuk, a húst lecsepegtetjük, és mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk. Ráöntjük a páclevet, lefedjük, és lassú tűzön puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
     

    Szólj hozzá!


    A bejegyzés trackback címe:

    https://sutesfozes.blog.hu/api/trackback/id/tr64210957

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása