HTML

Sütes_főzes

Szeretek főzni, s nagyon sok új receptet kipróbálok. Néhányat, ami számomra nagyon jó, mások számára szeretném elérhetővé tenni.

Friss topikok

  • Géza Géza: Imádom (2008.09.19. 15:57) Rántott párizsi
  • politikus(s): ez nagyon finoman hangzik, bar az a bors mennyiseg kicsit soknak tunik de ki fogom probalni, koszi... (2007.05.04. 23:31) Sajtban sült tojás

Linkblog

2008.05.22. 23:28 szoo

Mindentbele raguleves


Hozzávalók:
  • 60-70 dkg sertéscomb
  • 3-4 evőkanál olaj
  • 3-4 sárgarépa
  • 2-3 fehérrépa
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 20-25 dkg fagyasztott zöldborsó
  • 25-30 dkg fagyasztott brokkoli és karfiol vegyesen
  • fagyasztott májgombóc ízlés szerint
  • 1 teáskanál tárkony

  • ételízesítő
  • lúdgégetészta
  • tejföl

  • Elkészítés: A hagymát apró kockákra, a sárgarépát és a fehérrépát viszonylag vékony karikákra vágom. A húst szintén apró kockákra vágom, majd a felhevített olajon megpárolom a hagymával, a zöldborsóval, valamint a sárga- és fehérrépával együtt. Ezután felöntöm annyi vízzel, hogy jó bőven ellepje. Sóval és ételízesítővel ízesítem, majd lassú tűzön addig főzöm, amíg a hús és a zöldségek majdnem teljesen megpuhulnak. Beleteszem a tésztát, majd 20 perc múlva a brokkolit és a karfiolt, valamint a tárkonyt. Legvégén rakom hozzá a májgombócot, mert annak kell a legkevesebb idő. Tálaláskor tejfölt és citromkarikákat kínálok hozzá. Jó étvágyat!

    Szólj hozzá!


    A bejegyzés trackback címe:

    https://sutesfozes.blog.hu/api/trackback/id/tr75483219

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása