A zsírban, fedő alatt üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, megforgatjuk benne - nagy lángon - a laskára vágott húst, és befedve, lassan félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, meghintjük bőven majoránnával és lefedve jó puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk, összeforraljuk és spagettivel körítve tálaljuk.
2007.05.04. 23:03 szoo
Majoránnás aprópecsenye
Hozzávalók: 80 dkg sovány marhahús, egy fej vöröshagyma, egy evőkanál zsír, 1 dl tejföl, egy kávéskanál liszt, só, majoránna.
A zsírban, fedő alatt üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, megforgatjuk benne - nagy lángon - a laskára vágott húst, és befedve, lassan félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, meghintjük bőven majoránnával és lefedve jó puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk, összeforraljuk és spagettivel körítve tálaljuk.
A zsírban, fedő alatt üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, megforgatjuk benne - nagy lángon - a laskára vágott húst, és befedve, lassan félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, meghintjük bőven majoránnával és lefedve jó puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk, összeforraljuk és spagettivel körítve tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.