Elkészítés: közepes nagyságú tepsibe.
I.réteg: 3 tojássárgáját, 1 csomag vaníliás cukorral, 5 evőkanál porcukorral összekeverünk.
Előtte 2 evőkanál zselatint
II.réteg: Ugyanúgy készül, mint az első csak a tojássárgájához egy csapott evőkanál kakaót is teszünk. Ha kész, ráöntjük az előző rétegre, s ismét visszatesszük a hűtőbe.
III.réteg: 2 pohár tejfölt, 1 csomag vaníliás cukorral, 7 evőkanál porcukorral összekeverjük, majd az előzőekhez hasonlóan elkészített zselatint beleöntjük, összekeverjük, ismét ráöntjük az előzően már megdermedt rétegre. Hűtőbe rakjuk.
IV.réteg: Alsa gyümölcskocsonya, ráöntjük a kész rétegekre, s amikor megdermedt az egész együtt, fölszeleteljük, s lehet fogyasztani!
Jó étvágyat!!!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.