Hozzávalók kb. fél literhez: |
Előkészítés: A cukrot és a szőlőcukrot feloldjuk 3 evőkanál vízben és a citromlében. Elkészítés: Lassú tűzön felforrósítjuk a cukros oldatot. Addig forraljuk, amíg a cukor kissé megbarnul. Ekkor azonnal levesszük a tűzről, és továbbkevergetjük. Amikor a cukor kezd sűrűsödni, kisebb adagokban belekeverjük a tejszínt. Végül hozzákeverjük a pálinkát. Meleg helyen 14 napig állni hagyjuk, és minden nap megkeverjük. Leszűrjük, és üvegbe töltjük. Mielőtt kitöltjük, mindig összerázzuk. |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.