Hozzávalók: |
Elkészítés: A szalonnát kis kockákra vágom és megpirítom. Ha már majdnem ropogós, kiszedem egy tányérra, majd a maradék zsírban üvegesre sütöm az apróra vágott hagymát. Ha kész, kiszedem, és a szalonnával együtt belekeverem a tejfölbe. Megfőzöm a tésztát, leszűröm, majd hozzáadom a hagymás-szalonnás tejfölt és a fűszereket, majd alaposan összekeverem. Az egészet egy tűzálló tálba teszem, és 15 percre bedobom a sütőbe. Ízlés szerint a tetejére sajtot reszelek. |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.