8 nem túl vékony szelet párizsi
8 vékony szelet Hóvirág (lehet más is) sajt
a panírozáshoz liszt
1 tojás
zsemlemorzsa
sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
Lehúzzuk a párizsi szeletek héját, és mindegyikre egy-egy szelet sajtot fektetve, félbehajtjuk, hóstűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük. A szokott módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Géza Géza 2008.09.19. 15:57:27