Hozzávalók 4 személyre: |
Előkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A hússzeleteket vékonyra kiverjük. Elkészítés: 1. Az újhagymát összekeverjük a mustárral, a ketchuppel, a cukorral, az ételízesítővel és a citrom levével. 2. A húst bekenjük ezzel a hagymás páclével, és egy tálba fektetjük. A maradék pácot ráöntjük, lefedjük, és egy éjszakán át érleljük a hűtőben. 3. Másnap a vajat felforrósítjuk, a húst lecsepegtetjük, és mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk. Ráöntjük a páclevet, lefedjük, és lassú tűzön puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk. |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.