Hozzávalók: |
Elkészítés: A tésztát kicsomagolom, majd feldarabolom úgy, hogy először félbe vágom, majd 5-6 cm széles csíkokat vágok belőle, amit átlósan felvágok, így egyenlő szárú háromszögeket kapok. Ezeket megkenem vékonyan mustárral vagy ketchuppal (barbecue szósszal, majonézzel vagy bármilyen, a virslihez illő szósszal). Közben a virslit megfőzöm, lecsepegtetem. A háromszög hegyes csúcsával szemközti oldalra teszem a virslit, és croissant-formára összetekerem. A tetejét bekenem tojássárgával, amit egy csipet sóval jól felverek. Ezután megszórom apró magvakkal, majd kiolajozott sütőlapra teszem, és barnulásig sütöm. |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.