70 dkg burgonya
3 dl tej
4 tojás
15 dkg füstölt kolbász
só, olaj
Elkészítés:
A meghámozott és megmosott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszürjük, burgonyanyomóval azonnal szétnyomkodjuk, majd kb. 2 dl tejjel habosra kikeverjük a maradék tejjel és a vékony karikára vágott kolbásszal. Ráöntjük a burgonyára, és bemelegített sütőben addig sütjük, míg a tojás megszilárdul.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.